Vi vässar kunskaperna

Vi vässar kunskaperna! Just nu är hela Euronics-kedjan på utbildningskonferens. Vi ses snart i närmsta butik, redo att hjälpa dig med kloka råd och senaste rön kring din hemelektronik!

Från radiokiosk till välsorterad Euronicshandel Åströms Radio TV Service är ett företag med lång historia. På 1950-talet startade den första butiken som egentligen var en kiosk där radioapparater såldes över disk.
Bättre priser med Euronics Euronics är Europas ledande kedja inom hemelektronik och ett väl inarbetat namn. Därmed underlättades företagets marknadsföring. Service utmärker Åströms Just servicen mot kunderna har varit den mest framträdande egenskapen hos Åströms Radio TV Service under företagets hela historia. Om något problem skulle uppstå med produkten, gäller snabba och smidiga lösningar.